Konkurrence: VIND et sæt lækkert lingeri

0
861
Lækkert lingeri

Kære læsere hos Miss Grey!

Der sker rigtig meget hos Miss Grey lige nu, og derfor vil jeg gerne forkæle de læsere, som er med på sidelinjen. Miss Grey universet er afhængig af trofaste læsere og derfor er planen, at forkælelse skal være en del af det faste indslag. Og hvad er på programmet denne gang? Det er lingeri. LÆKKERT lingeri. For hvad er mere feminint, end at udsmykke kroppen med lækre og sexede blonder, så din partner kommer helt op i det røde felt? Miss Felicity har faktisk tidligere forsøgt sig med et eksperiment, hvor hun testede overfor sin kæreste, om det havde en mærkbar indflydelse på hans lyst til hende, alt efter, hvilket lingeri hun iførte sig. Konklusionen kan du selv læse lige her, men jeg behøver vel ikke at fortælle, at han foretrak frække blonder fremfor mormortrusser? 

Som kvinde, skal du ikke undervurdere, hvad din indre påklædning, kan have af betydning for dit selvværd og din selvtillid. Det kan godt være, at dine omgivelser, eller din kæreste, ikke kan se, at du har flot og sexet lingeri på under dine tætsiddende jeans eller under kjolen. Men det er ikke det afgørende her. Det afgørende er, hvilken følelse, disse blonder rent faktisk kan give dig. Hvis du ved, og husker dig selv på, at du har gjort dig ekstra lækker inden du trådte ud af døren, er det også den følelse, som du vil bære rundt på resten af dagen. Nåede du derimod kun lige at iføre dig en sort, nedslidt BH og et par simple, praktiske hotpants, inden du gik ud af døren, så giver det dig ikke det der ekstra pift af selvtillid. Ja, du kan sagtens komme igennem dagen med en middelmådig følelse. Men hvorfor ikke “embrace” din feminine side, når små ting som nyt lingeri, en lækker, mørk neglelak eller opsat hår, kan give dig det sidste puf? Der skal SÅ lidt til – 10 min. ekstra om morgenen, kan altså betyde markant mere energi og selvfølelse for en hel dag. Så er det ikke værd at give det et forsøg?

Selvkærlighed og selvtillid starter i dit indre – eller på dit indre?

Et sundt selvværd kommer fra sunde og gode tanker om dig selv. Der skal ikke være nogen tvivl om, at du ikke kan købe dig til et sundt selvværd. Og selvværd er markant anderledes end selvtillid. Så start med at tænke gode tanker om dig selv, noget som bloggerbrevkassen tidligere har hjulpet en læser med. Men et godt selvværd tager tid at bygge op. Det du kan gøre istedet, for en kort indsats, er at give din selvtillid et boost og altså få lidt mere selvkærlighed og selvtillid på dit indre. På din krop! Du vil elske det SELV og det vil din kæreste også. Så pift garderoben lidt op. Det kan du gøre ved at deltage i Facebook-konkurrencen, som kører lige nu på Miss Grey Facebooksiden. Den kan du finde via dette link. Og lige nu, er der ikke særlig mange, som deltager, så du vil have en pænt stor mulighed for at være med. Så get in there og kom igang.

Bedste hilsener fra Miss Grey Redaktøren

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here