*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Kære Læser! Endnu engang er det lykkedes mig, at finde et lækkert lille stykke sexlegetøj i kasserne hos Makelove.dk. Denne gang skal der være fokus på KLITORIS, onani og hygge om vores lille dejlige sted, der elsker stimulering. Klitoris Orgasme Finger Stimulator, hedder den lille pink frækkert – og der er masser af snurrende tilfredsstillelse. Dette lille stykke sexlegetøj er bestemt pengene værd og er i kategorien “Billigt sexlegtøj under kr. 350,-“.

Klitoris Orgasme Finger Stimulator er set HER!

Klitoris Orgasme Finger Stimulator

Klitoris Orgasme Finger Stimulator – det er ikke størrelsen men……..

Når vi skal forkæle vores aller bedste sted, og der lige skal en smule snurrende stimulering til, så er Klitoris Orgasme Finger Stimulator fra Wowyes, bestemt at anbefale. Den er virkelig lille – faktisk Makelove.dk´s mindste klitoris vibrator, og kan gemmes i hånden, så den er absolut praktisk. Godt camoufleret i en lille fin æske, der minder om en lille smykkeæske, ligger den beskyttet af fin satin. Da designet er lavet, så den kan sidde rundt om fingeren, er det vel næsten som en lille finger-orgasme-ring. Så hvis du syntes, at du har fingerringe nok til smykkeskrinet, kan du skrive denne lille pink fingerring på ønskelisten til legetøjsskuffen.

Læs også de andre indlæg i serien “Billigt sexlegetøj under kr 350,-“

Klitoris Orgasme Finger Stimulator
Fint og hyggeligt i æske godt beskyttet af fin satin.

Læs også: Intim Gina spreder – billigt sexlegetøj under kr. 350,-

Perfekt til solosex med klitorisorgasme

Hvis du lige kommer en dråbe eller to vandbaseret glidecreme på og omkring klitoris samt en smule orgasmegel på klitoris, har du det optimale udgangspunkt, for en perfekt klitorisorgasme. Find den vibration du bedst kan li´ – du har 5 forskellige variationer at vælge imellem, og lad Klitoris Orgasme Finger Stimulator vibratoren arbejde, ved hjælp at roterende bevægelser med en noprede flade. Jeg måtte arbejde lidt med den, før jeg fandt den perfekte kombination, nok mest fordi, jeg er til kraftig vibration. Den højeste styrke af de 5 forskellige, kunne næste ikke gøre det alene.

Men med lidt tålmodighed og hjælpemidler, lykkedes det at fremtrylle en DEJLIG klitorisorgasme.

Læs også: Magic Wand Suction Vibrator – Sexlegetøj under kr. 350,-

Pirrende forspil og parlegetøj

Denne lille snurrende ven, er ikke kun til onani og solosex – den kan også bruges til pirrende forspil. De 5 forskellige vibrationer, spreder en lækker kildende fornemmelse på huden, og fx. på brysterne, kan den give stor nydelse. I hvert fald hos mig. Den kan føres hen over huden på hele kroppen. Specielt med blindfold og evt. bundet til sengen – kan den snurre erotisk og pirrende, når den lige listes hen over venusbjerget, og forsigtigt forbi klitoris og skamlæberne. Det er virkelig lækkert. Mr. Handy fandt det også yderst stimulerende, når den snurrede under pungen under et blowjob, eller rundt på kroppen.

Klitoris Orgasme Finger Stimulator
Den snurrende og noprede flade, hjælper dig til klitorisorgasme.

Læs også: PrettyLove Ethel Bullet Penis Ring – billigt sexlegetøj under kr. 350,-

Brug den under sex – det er virkelig frækt!

Hvis du er typen, der godt kan li´ lidt stimulering UNDER sex, så er den bestemt handy. Størrelsen gør nemlig, at du ikke “forstyrrer” rytmen af pumperiet. Du kan lige snige din hånd og finger med den lille Klitoris Orgasme Finger Stimulator ind mellem dig og din partner, og stimulerer klitoris imens I har gang i dejlig sex. Ved stimulering af klitoris IMENS I er i gang, gør helt klart oplevelsen vildere og orgasmen mere eksplosiv. Du strammer musklerne mere i dit bækken og bliver strammere i skeden, når du lægger an til klitorisorgasme og øvrige orgasmer, så det vil din partner helt sikkert kunne mærke.

Miss Robinson anbefaler OGSÅ: Fifty Shades Freed Pleasure Overload Par Sæt

Lidt Fakta om Klitoris Orgasme Finger Stimulator

Producent: Wowyes
Vibrationer: 5 forskellige
Farve: Pink
Batteri: Litiumbatteri (USB medfølger) – oplades hurtigt!
Materiale: Silikone + ABS-plast – husk at lufttørre den, da den nemt bliver fnugget.
Vægt: 45 gram
Pakning: Farveboks der ligner en fin lille smykkeæske
Manual: Engelsk – men den behøver du ikke læse, den er til at finde ud af uden.
Vandtæt: Ja, 100% – SÅ den kan tages med i bad 🙂
Rengøring: Kan vaskes med anti bakteriel sæbe eller sextoy cleaner

Pris: Normal pris kr. 399,- men fås i skrivende stund hos Makelove.dk for kun kr. 299,-  KØB DEN HER

God fornøjelse med Klitoris Orgasme Finger Stimulator fra Makelove.dk

YOLO og knus fra

Miss Robinson

Tidligere artikelHvorfor er én gang utro, altid utro sandt?
Næste artikel5 sjove beskeder fra mænd #2 – Random edition
MISS ROBINSON
Miss Robinson her! Jeg er det modne indslag på Missgrey.dk, og som den modne sexblogger i flokken, forventer man, at blogindlæggene omhandler alt fra det modne liv, set fra en moden synsvinkel. En bred palet af oplevelser, råd, vejledning og guides fra en kvinde, der efterhånden har prøvet en del, og har god erfaring på kontoen. Med god humor og lidt ironi, rådgiver jeg bl.a. om alt fra jalousi, utroskab, sexliv, børneopdragelse og livet som mor og hustru. Guider om udfordringer og problematikker, der kan opstå med svigerfamilie, veninder, manden og arbejdskolleger. Men også guides til, hvordan man forholder sig som mor og hustru, det at blive ældre og hvordan man plejer og værner om et godt sexliv, som moden kvinde og par. Jeg er til dagligt mor til tre og gift med min lækre håndværker, Mr. Handy, og lever et harmonisk familieliv. Som moden kvinde i fyrrerne, er jeg nået til et punkt i mit liv, hvor jeg hviler i mig selv, og sætter stor pris på et eksperimenterende og indholdsrigt sexliv. Livet skal ikke være kedeligt, det skal leves! YOLO. // Mail: Missrobinson@missgrey.dk - for kontakt! - Husk også, at du kan finde mere fra Miss Robinson på hendes egen side og blog: www.detlumrehjorne.dk <3

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here