Long time no see Miss Grey læsere! Jeg håber I nyder sommeren, om det er herhjemme eller sydpå. Der er ikke meget sommervejr herhjemme indtil videre, så vi krydser fingre for at det snart vender!

Man skulle næsten tro, at jeg var stoppet med mine skriblerier. Det er jeg bestemt ikke. Men jeg har virkelig sat farten ned, og mine fingrer er ikke lige så ofte at finde på tastaturet. Efter min ferie til Asien i foråret, gik det lige pludselig op for mig, at jeg i virkeligheden følte mig en anelse forpligtet til at skrive hele tiden. Selvom det udelukkende kun har været mit eget valg, hvor meget jeg ville udgive. Derfor tog jeg et valg om, at jeg kun skriver, når jeg VIRKELIG har lyst, og ikke gør det fordi jeg føler, at jeg skal. Det skal sgu være af lyst hele vejen igennem, for det er jeg sikker på, kan mærkes på den anden side af skærmen.

Anyways, alt er godt her på hjemmefronten! Det er ikke fordi der er sket meget siden sidst.

Ikke andet end, at jeg får luftet mine stænger mere, og faktisk har fået købt en del kjoler og nederdele, så stængerne kan få farve og vitaminer. Jeg skriver stadig om kroppen, men også om alt muligt andet. Det der nu fylder i min hverdag og i mit hoved. Provokerende emner, kan jeg godt lide at bringe op, og hvis du vil kigge forbi, er du velkommen! Jeg vil egentlig bare sige, at jeg lever og stadig har meget at råbe højt om. Det har bare stået lidt mere stille, fordi jeg har haft lyst til det. Meningerne er stadig de samme!

Til sidst, husk nu og få luftet kroppen. Den trænger sgu til det. Maveskind, lækre lår og mormor arme skal have luft og få god kulør, hvis det altså er muligt. Vi ved jo alle, at kroppen er som den er, så der er ingen grund til at gemme den væk. Glad krop, glad sind! Så ud i bikini eller speedos, og vis hvad din krop kan. Jeg vil gerne se mere til den! Der skal vel være noget godt at kigge på 😉

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here