Kære læsere

Her er jeg igen, skrivende i mit niché-emne. Men i dagens indlæg, vil jeg fokusere lidt mere på at komme til bunds i – hvorfor dyrker I ikke analsex? Og hvorfor er analsex blevet så udskældt blandt kvinder?

Hvorfor er analsex blevet synderen?

For mig er analsex lidt blevet en ting, der repræsenterer alt det, som mænd SÅ gerne vil, higer efter og lyster – og det som langt de fleste kvinder knap nok vil lade deres mænd nævne, og slet ikke prøve på! Altså, nu om dage bliver du jo nærmest kronet til en sexgudinde, hvis du lader din mand snige en lille gylden finger op bag i uden at brokke dig.

Selvfølgelig skal du aldrig gøre noget i sengen, du ikke er komfortabel med. Men nogle gange, bliver analsex virkelig også udskældt. Måske netop på baggrund af den store fascination fra mange mænd.

Er det fordi analsex er en blanding mellem til fornærmeligt normalt, men også forbudt, nyt og spændende?

LÆS OGSÅ: Hvorfor har vi egentlig lyst til at dyrke analsex?

Min kæreste takkede mig første gang, jeg lod ham putte den op bagi.

Men jeg havde jo selv så overvældende lyst til at han skulle gøre det. Senere fandt jeg ud af, at det mere handlede om, at vi udviklede os seksuelt sammen. Jeg tror mere, at for ham, der handler det om ikke at få det der absolutte nej fra kvinden. Det med at føle vi kan udforske og eksperimentere inden for nogle trygge rammer.

Og for mange så bliver analsex det første der dukker op, hvis man skal snakke lidt om at eksperimentere i soveværelset. Det er sjældent at der bliver snakket BDSM, kæmpe dildoer og Fifty Shades of Grey med det samme.

Derfor skal du ikke bare sige nej!

Rigtig mange møder det der absolutte nej. Jeg kalder det også det ugennemtænkte nej. Det er helt fint, hvis du lige skal have tid til at tænke det igennem, og så kommer til den konklusion, at du ikke har lyst. Men det ender for mange lidt ud i at analsex symboliserer hele den eksperimentelle frihed i sexlivet. Og som sagt før, så kan et nej her godt være en smule demotiverende.

Jeg føler altså at nogengange, så bliver det at sige nej til analsex, måske på mange måder lidt en forhindring for jeres seksuelle udvikling i soveværelset? Men er det nu lige at tage den lidt for langt? Og hvad hvis du bare ikke har lyst?

LÆS OGSÅ: Analsex til ham – hvorfor ikke?

Jamen det er ikke analsex, det egentligt handler om. Det kunne være hvad som helst. Det er mere fordi, at analsex er blevet sådan en ting, mange par møder lige ved skillevejen. Hvilken retning skal I bevæge jer i?

Eller også kan du bare ikke lide analsex

Og jeg gentager bare lige for en sikkerheds skyld. Nej, du skal aldrig gøre noget du ikke har lyst til, og nej, du dræber ikke dit forhold eller jeres sexliv ved at sige nej til analsex. Eller ved at prøve det, og så aldrig have lyst til at prøve det igen.

Men overvej hvordan du gør det. Og måske du kan komme med nogle andre forslag til, hvordan I ellers kan udvikle jer seksuelt? Men kort sagt, så kan analsex være med til at I kan udvikle jeres sexliv. Eller i hvert fald det, som analsex symboliserer.

KØB OGSÅ: Sexlegetøj på budget: Sjov analsex

Så hvis jeg egentligt bare skal sige min pointe lige ud. Min egen personlige opfordring til et bedre sexliv. Jeg tror på at analsex virkelig kan være med til at forbedre jeres sexliv. Eller som sagt, det som det i virkeligheden symboliserer.

Husk at du er velkommen til at smide en kommentar nedenunder, eller sende mig en mail på: mv@missgrey.dk!

Much Love

Miss Vanilla

Dette indlæg indeholder Affiliatelinks

DEL
Tidligere artikelSådan får du den vildeste orgasme!
Næste artikelDerfor bruger vi ikke prævention
MISS VANILLA
Livet er for kort til ikke at have en fræk tankegang. I mine indlæg finder du en god omgang humor blandet med min evige lyst til at eksperimentere i det seksuelle univers. Bliv revet med ind på første række, når jeg blogger om min egen, og min kæreste, Mr. Teddys, seksuelle udfordringer og eventyr, som omhandler alt fra trekanter, hverdagskriser og jagten på den bedste orgasme. Jeg blogger også om alle de hverdagskriser og klemte følelser, man har i et parforhold - og hvordan man sammen kan komme over dem. Samtidig giver jeg dig en masse anmeldelser på sexlegetøj og mine bedste guides til, hvordan du udlever dine dybeste seksuelle drømme. Miss Vanilla! // Mail: MV@missgrey.dk - for kontakt!

EFTERLAD ET SVAR