Bo sammen med mænd

udgivet:

Dette har jeg lært om mænd ved at bo sammen med en

Kære læsere.

På nuværende tidspunkt har Mr. Boyfriend og jeg uofficielt boet sammen i et halvt år. Da det er første gang jeg bor sammen med en kæreste, har jeg besluttet mig for at dele mine erfaringer med, hvordan det er at bo sammen med en mand med dig, der lige nu står overfor at skulle flytte sammen med din Mr. Right.

5 ting jeg har lært om mænd af at bo sammen med Mr. Boyfriend

1. Mænd og tørrestativer

At se Mr. Boyfriend ved et tørrestativ er ligesom at se en fisk på land. Det bliver en særligt stor udfordring, når mit frække lingeri har været med i vaskemaskinen og skal hænges til tørre. Jeg får helt ondt af ham, når han står der og ligner et stort spørgsmålstegn, så derfor har jeg fuldstændig overtaget vasketjansen.

2. Mænd og vasketøj

Apropos vasketøj har jeg fået bekræftet en påstand, som jeg faktisk troede, var en myte. Der er ingen mænd på denne klode, der er i stand til at smide deres beskidte vasketøj i vasketøjskurven. Det ligger ALLE andre steder end der, hvor det burde være. Jeg synes ikke helt, det hjælper at forklare konceptet, så min daglige jagt efter sure sokker og beskidte underbukser er efterhånden ved at være en indgroet vane.

3. Det er ikke alle mænd, der tisser stående

Det første stykke tid vi boede sammen, var jeg egentlig positivt overrasket over, at Mr. Boyfriend ALTID huskede at slå toiletbrættet ned efter sig. Dog viste det sig til min overraskelse, at han aldrig slår brættet op. Det fandt jeg ud af, da han tissede for åben dør for første gang. Forklaringen var nemlig, at han tisser siddende. “Så sviner det heller ikke så meget” sagde han eftertænksomt, da jeg overrasket spurgte ind til det.

4. Mænd og elektronik 

Jeg har aldrig nogensinde set så meget elektronik samlet på et sted, som i min og Mr. Boyfriends fælles lejlighed. Det var meget lækkert, da mit gamle TV blev skiftet ud med et bedre og større, men da den stationære computer og dens ubeskrivelige lange liste af tilbehør skulle flytte med, synes jeg ikke, det var sjovt længere. Indtil videre har hans spillemaskine sit eget værelse, men når Junior kommer til verdenen kommer der altså andre boller på suppen. Men den tid, den glæde 😉

5. Mænd onanerer jævnt tit på trods af, at de får regelmæssig sex 

Uanset om Mr. Boyfriend og jeg dyrker sex 2 eller 7 gange om ugen, er der altid plads til at tage sig en spiller i badet eller foran den bærbare med en omgang porno på skærmen. I nogle tilfælde tror jeg, at det handler mere om, at det er en vane for dem at rive den af engang imellem. Eller også har han bare et større behov end mig, hvilket jo også er helt okay.

Mænd onanere tit

Hvad er dine erfaringer med at bo sammen med en mand?

Nu håber jeg ikke, at jeg har givet dig kolde fødder i forhold til at flytte sammen med din kæreste. Husk på at dette indlæg er skrevet ud fra mine personlige erfaringer. Måske bliver/er din oplevelse af det helt anderledes.

Derfor vil jeg gerne høre om dine tanker/erfaringer med at flytte sammen/bo sammen med en mand. Del din mening med resten af bloggen ved at kommentere indlægget nedenfor. Hvis du har spørgsmål til det at bo sammen med en kæreste, kan du skrive til mig på mf@missgrey.dk 

Her til sidst vil jeg også gerne lige sige, at selvom jeg brokker mig en lille smule i dette indlæg, nyder jeg virkelig at bo sammen med min kæreste (størstedelen af tiden) 😉 For der er mindst ligeså mange fordele som ulemper ved at bo sammen med ens sjæleven. Så jeg kan kun anbefale dig, at du og Mr. Right slår pjalterne sammen, når tiden føles rigtig.

Fordele og ulemper ved at bo sammen

Tak fordi du læste med.

KH.
Miss Felicity.

Se Også