fleshlight

udgivet:

Fleshlight: Den ULTIMATIVE guide til ham

Missgrey.dk hjælper dig med at skabe det sexliv du drømmer om. Som noget nyt anbefaler vi også sexlegetøjsprodukter til mænd. Du kan allerede nu læse om sexdukker og i dette indlæg, ser vi nærmere på fleshlights.

Se Missgrey’s TOP 3 produkter:

 1. Testvinderen: Fleshlight Pink Lady STU (perfekt alene)
 2. Onanisleevet: Fleshlight Quickshot Vantage (perfekt med partner)
 3. Blowjob simulatoren: Fleshlight Turbo Thrust Blue Ice (kan bruges alene og med partner)

Fleshlight: Den ULTIMATIVE Guide

Et fleshlight er det ultimative onani/handjob produkt til mænd, som enten kan bruges alene eller med en partner. Fleshlights kommer i mange versioner, farver og størresler. Det der kendetegner fleshlights, er at det er håndholdte apparter, som omslutter penissen og derved bruges til at “spille den af” i stedet for hænderne. Desuden er de lavet af det lækreste, blødeste materiale, der gør onani/handjob oplevelsen så realistisk som muligt.

Vi vil i dag fortælle dig mere om hvad fleshlights er, hvordan du får den bedste oplevelse og fortælle nærmere om vores 3 favoritter.

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

5 hurtige om fleshlights

 1. Fleshlight er et onaniprodukt til mænd – som både kan bruges af manden alene eller sammen med en partner.
 2. At give et handjob med et fleshlight giver en realistisk oplevelse, der føles så tæt på ‘the real deal’ som muligt.
 3. Det er muligt at bruge fleshlights til at træne sin udholdenhed med og derved mestre at kunne holde længere i sengen.
 4. Fleshlights kan betragtes som mandens svar på kvindens dildo.
 5. Du kan vælge fleshlights der ser mere udskydlige ud – eller vælge dem med læbe lignende, vaginale eller anale åbninger. (Nogle er endda støbt efter kendte pornostjerner.

Sådan bruger du din fleshlight:

 • HUSK at bruge en vandbaseret glidecreme med til dit nye legetøj (som f.eks. denne). Det er en absolut nødvendighed for at få en god oplevelse.
 • Et godt tip er at opvarme din fleshlight inden brug i varmt vand, så den får en dejlig temperatur. Alternativet kan du kigge efter noget varmende vandbaseret glidecreme (som f.eks. denne).
 • Find en behagelig stilling at være i – liggende, siddende eller stående du bestemmer. Du kan også sætte den mellem sofahynderne eller madressen.
 • Playtime! Stød, drej, sæt tempoet op og ned – prøv dig frem og find ud af, hvad der virker for dig!

Nogle fleshlights kommer i et hylster (en plastic skal), som gør det nemmere for dig at beholde fleshlighten i, når du bruger den. MEN prøv at eksperimentere med at tage den ud af hylsteret imens – det giver dig nemlig mulighed for at prøve forskellige greb og f.eks. prøve at bruge den omvendt…

 1. Testvinder: FLESHLIGHT PINK LADY STU –masturbator (perfekt at bruge alene)

fleshlight

 • Design: Formet som en mund og har en nuppet inderside.
 • Materiale: Er lavet af 100 % ftalatfri Real Feel Super Skin (TPR/TPE)
 • Størrelse: 25 cm
 • Brug: Perfekt til brug alene – kan også sagtens bruges med en partner.
 • Pris: 429 kr. hos sexshop.dk

Denne fleshlight faktisk er lavet til at træne dig til at holde længere i sengen. STU står nemlig for Stamina (udholdenhed) Training (øvelse) og Unit (enhed). Og den virker! Anmeldelerne beskriver den, som så tæt på de ægte vare, som det overhvoedet kan komme. Den har både hjulpet mænd til at bevare erekationen og holde i længere tid.

Den er et sandt vidunder blandt andet af den grund, at den har et indbygget vakum, som du selv kan regulere intensiteten af. Derudover har den en lækkert nuppet inderside, som giver den mest fantastiske massage. Den ligger godt i hånden og er nem at bruge, rengøre, vedligeholde og opbevare.

onani2.Onansleeve: FLESHLIGHT QUICKSHOT VANTAGE – masturbator (perfekt at bruge sammen med en partner)

masturbator

 • Design: Strækbart sleeve med åbning i begge ender og dupper på indersiden.
 • Materiale: SuperSkin (består af TPR og TPE)
 • Størrelse: Kan strækkes ud til 11 cm.
 • Brug: Perfekt at bruge sammen med en partner – kan også sagtens bruges alene.
 • Pris: 239 kr. hos sexshop.dk

Denne fleshlight er lille og handy – og lige præcis derfor er den perfekt at bruge sammen med en partner. Nogle fleshlights kan virke overvældende og klodsede for partneren, men ikke denne sag!

Den pepper et hvert handjob op til det bedre med de stimulerende dupper og stramme, strækbare materiale, der passer til alle størrelser. Den kan altså både bruges til forspillet (tjek billeder under teksten) eller til mere pirriende onani.

fleshlight guide3. Blowjob simulator: FLESHLIGHT TURBO THRUST BLUE ICE (perfekt at bruge alene eller sammen med en partner)

turbo thrust fleshlight - handjob stimulation

 • Design: Sleeve med unik Thrust-struktur, som giver følelsen af at få et blowjob.
 • Materiale: 100 % ftalatfri Real Feel SuperSkin.
 • Størrelse: 25 cm – Indtrængningsdybde: 21,5 cm.
 • Brug: Perfekt til brug alene – kan også sagtens bruges med en partner.
 • Pris: 455 kr. hos sexshop.dk

Få den ultimative blowjob oplevelse med denne unikke fleshlight, som føles ligesom at trænge gennem læber, forbi tungen og langt ned i en hals. Noget andet cool er, at den er en gennemsigtig blå, så det er muligt at se pikken trænge igennem!

Denne fleshlight er altså det perfekte alternativ til oralsex. Materielet er silkeblødt, fast og super strækbart, OG du kan endda have denne bandit med i badet. Den er nemlig 100 % vandtæt!

fleshlight

Sådan rengøre du din fleshlight:

 • HUSK at rengøre din fleshlight efter brug. Skyld den med noget varmt vand, brug gerne en rengøringsspray til sexlegetøj (som f.eks. denne).
 • Det er VIGTIGT at du lader den tørre ordenligt efter vask. Tag den ud af hylsteret, hvis der er sådan et med og lade den tørre helt, før du putter den i igrn.
 • Som noget ekstra kan du bevare din fleshlights blødhed, (se produktet her) ved at drysse den med noget plejende pudder, som vedligeholder dit produkt og forlænger dets levetid.

Spar penge på sexegetøj

Tilmeld dig Missgreyclub.dk og spar penge på sexlegetøj.

Få blandt andet 15 % rabat til sexshop.dk

handjob

Se Også