Kære læser!

Som du ved, er vi igang med de helt store undersøgelser hos Missgrey.dk. Vi undersøger og spørger til råds, alt det vi kan. Her på Redaktionen vil vi nemlig gerne involvere dig, som læser med bag skærmen. Hvordan kan vi skabe endnu mere fedt indhold i fællesskab?

Kærestesorg: Del og deltag på en nem måde

Foruden vores store undersøgelse af den kommende VIPclub, så producerer vi lige nu en E-bog fra Miss Curious: “Hvordan mødte du din kæreste”? Du kan hjælpe Miss Curious med at skabe indhold til bogen ved at klikke på linket ovenfor.

Det er nemlig fantastisk at have en kæreste – og mødet med ham eller hende, er endnu mere unikt. Men hvad så, når det hele går galt? Der er også en bagside af medaljen, og det er, når to hjerter knækker og vælger at gå fra hinanden.

Herefter kommer den svære kærestesorg. Måske er du slet ikke påvirket af det? Måske tager det dig flere år at komme videre? Det er meget forskelligt, hvordan vi reagerer.

I langt de fleste tilfælde, viser undersøgelser, at kærestesorg faktisk giver de samme symptomer, som vi oplever ved stress. For nogle, kan det ligefrem medføre hjertesvigt (her snakker vi de allerværste tilfælde). Forestil dig, at du er narkoman, og pludselig, bliver dit stof taget fra dig. Det er den proces, vi gerne vil undersøge nærmere. Det skal lede ud i en bog omkring kærestesorg og breakups – for på den måde, kan vi forhåbentligt hjælpe dig, som læser med, og lige nu (måske) lider af hjertesorg.

DELTAG – DELTAG – DELTAG – DELTAG – DELTAG

Har du prøvet et slemt breakup, som led til kærestesorg? Ja? Så del din historie med os. Vi vil gerne høre, hvordan du oplevede dit breakup, hvilken proces du var igennem og hvordan du oplevede at komme ud på den anden side igen? Vi har lavet nogle spørgsmål, som du kan sende ind ved at klikke på linket herunder. Det tager faktisk KUN 5-10 minutter. Husk på, at hvis du deltager, så hjælper du altså en masse andre, som har stået i samme situation som dig. Du er anonym. Og vi sender dig gerne vores bog efterfølgende.

DELTAG I VORES UNDERSØGELSE OM KÆRESTESORG OG BREAKUPS HER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here