Her får du en af vores længere og kvalitetsrige sexnoveller. Novellen handler om 2 kollegaer, som mildt sagt ikke kan holde fingrene fra hinanden. De mødes helt tilfældigt i en cykelkælder, og herfra, går det stærkt. Har du selv oplevet begær og lyst på arbejdspladsen, har du nu chancen for at udleve det gennem ord og tekst.

Kapitel 1

Den skide cykellås, den sidder altid fast. Det virker som om, at nøglen ikke kan drejes ordentligt. Det kunne være jeg skulle overveje at smøre den lidt med låseolie, så jeg ikke skal stå her hver gang og blive total hysterisk, få horn i panden og blive rød i hovedet, når jeg skal åbne og låse den skide lås?

Det er min egen skyld, og ren dovenskab fra min side. Jeg har en lille flaske olie oppe i min kontorskuffe, jeg glemmer det bare hele tiden. Det er en af de små ”glæder” i singlelivet, at man skal gøre alting selv. Det ville være rart med en god mandeven eller kæreste, der kunne hjælpe lidt engang imellem. Det er så skønt, når nogen lige fikser noget for en. Det er lidt frækt og får det kvindelige køn til at føle sig hjælpeløs, på den fede måde. Det må også være lidt maskulint for hankønnet, at kunne hjælpe en kvinde i nød, det må give lidt på den mandige testosteron konto.

”Nu skal jeg fikse den for dig, skat, det er også svært, det kan jeg godt se!”. Som en frelsende ridder i rustning, der lige kommer den unge mø til undsætning. Big turn-on. Men ikke her i cykelkælderen på arbejdet. Ikke synet af en frelsende ridder at se nogen steder. Kun en kedelig tom cykelkælder.

Der er ikke nogen der bruger cykelkælderen, de smider hellere deres cykler udenfor i stativerne. Jeg foretrækker den tørre og lune kælder, ligesom derhjemme. Her kan min forholdsvis nye og lækre cykel stå helt tørt og varmt. Ingen kan snuppe den og den bliver ikke våd og rusten.

Låsen klikker endelig i, og jeg jubler indvendigt over endnu engang ikke at blive for hysterisk. Det er bare ikke en fed måde at starte dagen på. Jeg snupper min taske i cykelkurven, og i det samme, hører jeg en dør smække ude i kældergangen. Den tikkende lyd af en cykel kommer nærmere cykelrummet. Det er godt nok lang tid siden, jeg sidst har mødt en kollega i cykelkælderen. Jeg troede faktisk, at det kun var mig der brugte kælderen. I døråbningen støder jeg nærmest ind i en lyshåret fyr i cykeltøj. Han stopper forskrækket op, og med hurtig reaktion, undgår han en kollision mellem hans racercykel og mit ben.

”Ej, undskyld. Jeg anede ikke at der var andre der brugte cykelkælderen.”

Jeg har set ham før i bygningen, men ved egentlig ikke helt, hvilken afdelingen han sidder i. Han ser sød ud, lidt genert, forskrækket og overrasket på en gang.

”Jeg havde jo nær kørt dig over. Det må du altså undskyld!”

Jeg trækker på smilebåndet, og ser mit snit til en flabet bemærkning.

”Jamen velkommen i min cykelkælder. Har du lidt svært ved at styre jernhesten kammerat?”

Han griner og undviger mig, så han kan komme forbi og ind og stille sin cykel. En flot racercykel. Han ligner også en, der går op i cykelsporten. Hans læg er barberet og med flotte markerede muskler. Hans cykelsko klikker på det grå betongulv. Under cykelhjelmen løber sveddråber ned over hans kinder og ned ad nakken. Hans ryg er helt våd, efter en sikkert hård cykeltur.

Jeg står stadigvæk i døråbningen, og kigger på hans flotte og slanke krop. Cykelbukserne overlader ikke noget til fantasien, det er meget tydeligt, hvad han slæber rundt på af lækkerier mellem benene.

Læs resten ved at købe adgang til Missgrey PLUS herunder.😊⤵️

Få adgang til Missgrey PLUS

Første 14 dage 9 kr.
Herefter 39 kr./mdr.
  1. Læs eksklusive reportager og interviews.
  2. Lyt til eller læs udvalgte pirrende sexnoveller.
  3. Opsig når som helst.