Her får du en af vores meget inspirerende og fristende sexnoveller, som tager fat i de tanker, en ung kvinde har med den tidlige, blomstrende seksualitet. Denne er forfattet af Miss Vanilla, som har taget udgangspunkt i sine egne tanker, da hun selv som ung kvinde, begyndte at mærke de brændende fornemmelser i skødet.

Da hun trådte ud af badet, gennemblødt og fugtig, bemærkede hun sit eget slørede og nøgne spejlbillede. Overasket opdagede hun, at hendes bryster var ved at antage en helt ny form. En langt mere fyldig og kvindelig form, som hun endnu ikke have oplevet før. Forundret rørte hun forsigtigt ved sine bryster og kørte langsomt hånden rundt og rundt i cirkler for at massere dem og mærke den nye fylde i hænderne. Hun mærkede forundret hendes brystvorter stivne og mærkede en lidt velkendt, men også ny, fugtighed mellem benene. Hun havde bemærket en kløen dernede flere gange på det seneste.

De første pubertetsmærker

Det var de små, prikkende hår, der var på vej ud og som efterhånden dækkede hendes bløde toppe og skamlæber. Der var mere dun end hår på dette tidspunkt, men ikke desto mindre, var hun begejstret for blomstringen. Tilmed var der også en anden kløen, som hjemsøgte hende. Den søde kløe, som hjemsøgte hende om natten. Den kløe der indimellem fik hende til at køre en listende finger ned til revnen, og langsomt penetrere den.

Der var endnu ikke meget plads dernede, men hun mindede sig selv om, at der heller aldrig havde været mere end en finger tilstede.

Hun får duppet hendes fugtige krop tør med et håndklæde, men den våde følelse vil ikke forlade kroppen. Stadigt dampende søger hun mod sengen, hvor dynerne ligger som et oprørsk hav, og en indre lyst driver hende på trods af den manglende erfaring.

Læs resten ved at købe adgang til Missgrey PLUS herunder.😊⤵️

Få adgang til Missgrey PLUS

Første 14 dage 9 kr.
Herefter 39 kr./mdr.
  1. Læs eksklusive reportager og interviews.
  2. Lyt til eller læs udvalgte pirrende sexnoveller.
  3. Opsig når som helst.
Tidligere artikelErotisk fortælling » Vågner liderlig i natten
Næste artikelWeekend hos Masteren
MISS VANILLA
Livet er for kort til ikke at have en fræk tankegang. I mine indlæg finder du en god omgang humor blandet med min evige lyst til at eksperimentere i det seksuelle univers. Bliv revet med ind på første række, når jeg blogger om min egen, og min kæreste, Mr. Teddys, seksuelle udfordringer og eventyr, som omhandler alt fra trekanter, hverdagskriser og jagten på den bedste orgasme. Jeg blogger også om alle de hverdagskriser og klemte følelser, man har i et parforhold - og hvordan man sammen kan komme over dem. Samtidig giver jeg dig en masse anmeldelser på sexlegetøj og mine bedste guides til, hvordan du udlever dine dybeste seksuelle drømme. Miss Vanilla! // Mail: MV@missgrey.dk - for kontakt!