sexnovelle-den-frustrende-blomstrende-seksualitet

udgivet:

Den frustrerende, blomstrende seksualitet

Her får du en af vores meget inspirerende og fristende sexnoveller, som tager fat i de tanker, en ung kvinde har med den tidlige, blomstrende seksualitet. Denne er forfattet af Miss Vanilla, som har taget udgangspunkt i sine egne tanker, da hun selv som ung kvinde, begyndte at mærke de brændende fornemmelser i skødet.

Da hun trådte ud af badet, gennemblødt og fugtig, bemærkede hun sit eget slørede og nøgne spejlbillede. Overasket opdagede hun, at hendes bryster var ved at antage en helt ny form. En langt mere fyldig og kvindelig form, som hun endnu ikke have oplevet før. Forundret rørte hun forsigtigt ved sine bryster og kørte langsomt hånden rundt og rundt i cirkler for at massere dem og mærke den nye fylde i hænderne. Hun mærkede forundret hendes brystvorter stivne og mærkede en lidt velkendt, men også ny, fugtighed mellem benene. Hun havde bemærket en kløen dernede flere gange på det seneste.

De første pubertetsmærker

Det var de små, prikkende hår, der var på vej ud og som efterhånden dækkede hendes bløde toppe og skamlæber. Der var mere dun end hår på dette tidspunkt, men ikke desto mindre, var hun begejstret for blomstringen. Tilmed var der også en anden kløen, som hjemsøgte hende. Den søde kløe, som hjemsøgte hende om natten. Den kløe der indimellem fik hende til at køre en listende finger ned til revnen, og langsomt penetrere den.

Der var endnu ikke meget plads dernede, men hun mindede sig selv om, at der heller aldrig havde været mere end en finger tilstede.

Hun får duppet hendes fugtige krop tør med et håndklæde, men den våde følelse vil ikke forlade kroppen. Stadigt dampende søger hun mod sengen, hvor dynerne ligger som et oprørsk hav, og en indre lyst driver hende på trods af den manglende erfaring.

Hun er totalt uvidende om alt ved hendes egen krop, men den indre lyst driver hende til at udforske hver en krog, og opdage nye højder og sider af selv. Hendes tanker står stille, men er alligevel fyldt med fantasier og lyster. Stadig fugtig lægger hun sig under dynen og stirrer op i loftet. Hun har konstant lyst til at røre ved sig selv, men er frustreret over, at lysten kun bliver større og større – mens frustrationen over, hvad hun dog skal gøre ved den, er den samme.

Inspireret af sine egne tanker rører hun igen ved de fyldige ungpigebryster. De unge bryster, som blomstrer under hendes hånd. Fugtigheden breder sig med det samme i underlivet, og hun ved allerede nu, at hun drypper ned på lagenet.

Hun nærmer sig stedet for den søde kløe, og hiver forsigtigt i, hvad der formentligt er skamlæberne. Det føles rart, selvom hun ingen idé har om, hvad det er. En tanke får hende til at massere øverst på den nyudsprungne blomst. Hun mærker et behov for at være fyldt – at opleve at have noget, der masserer hende indefra.

Hun er ved at bukke under for lysten og er frustreret over ikke at kunne imødekomme den. Hun river dynen af for at rejse sig op. Fugtigheden har nu bredt sig ned langs inderlåret og hun tager et papirstykke fra kommoden ved sengen for at tørre det væk. For anden gang i sit liv går hun på opdagelse i huset.Hun ved godt, at hun ikke burde gå ind i rummet. Det er forkert og udskældt. Men den indre lyst driver hende derhen alligevel. Hun ved udemærket godt, hvad der gemmer sig i en af skufferne; voksenlegetøj, som kan tilfredsstille behovet mellem benene og ørene.

Hun tager en af dildoerne med ind til sin egen seng og vasker og rengør den forsigtigt inden brug. Den er stor og hård – præcis hvad hun føler er behovet. Hun gør den våd med sin egen personlige fugt, som hurtigt er tilbagevendt ved tanken om at mærke den oppe i sig. Hun spreder benene og lægger den til rette ved sprækken.

Den er hård, men fugtig, og hun forsøger forsigtigt at presse den op i det snævre rum. Den føltes kold mod de indre folder og hun mærker, at den er for hård og stor til hende. Hun lægger mere pres på, for hendes indre er fyldt til bristepunktet med behovet for at blive berørt. Et kort øjeblik efter mærker hun den glide lidt længere op – og en snert af forløsning nærmer sig. Men den er straks væk igen, og bliver overtaget af en dyb følelse af smerte. Hun må erkende, at den er for stor til hendes snævre rum. Frustreret lader hun den nu gennemblødte, hårde ting forlade folderne og glide ned på lagnet. Utilfredsstillet, frustreret og vækket af en masse nye følelser, stirrer hun op i loftet og lader lysten fordampe. Præcis som hun har gjort så mange gange før.

Se Også