Kære Læsere!

Nu skal vi snakke om billigt sexlegetøj. For efter min mening, så skal det jo ikke være dyrt at dyrke sex. Dog synes jeg alligevel, der er ting, der bliver ved med at poppe op som koster – igen og igen. Tag for eksempelvis kondomer. Heldigvis kan du nu om dage købe dem billigere over nettet end nede i butikkerne. I butikkerne kan du nemt komme til at betale 60 kr. for 10 kondomer. Du giver altså her 6 kr. per knald! Se det havde du nok ikke lige tænkt over.

Og hvis du så også oveni lægger det, at vi kvinder kan være utrolige hypokondere, når det kommer til graviditet. Dyrker sex med dobbeltkondom og samtidig på p-piller? Meeeen, du må nok liiiige købe en graviditetstest for at være lidt sikker. Du føler dig nemlig lidt oppustet. Og skulle du ikke også have haft menstruation igår? Den er godt nok kommet, men den er jo falsk, når man er på p-piller. (Jeg joker ikke, dette er ubehandlede udsagn fra mine veninde og måske lidt mig selv..). Sådan en graviditetstest kan nemt koste omkring 60 kr. og en sjat tis.

Så derfor synes jeg personligt ikke at sexlegetøj behøver at være dyrt! Derfor har jeg samlet et par forskellige ting som du kan købe for under 300 kr, dejligt billigt! Og oveni det, får du også sammenligningen på priser fra forskellige shops, der hvor det er muligt.

Billigt sexlegetøj til under 300 kr.

Den klassiske dildo

Ja, nu bliver jeg lidt sentimental og må snakke lidt om et gammelt favoritindlæg. Dette var altså historien om min første, rigtige dildo. Herunder har jeg fundet et billigere alternativ til dig. Derfor passer dildoen herunder perfekt i kategorien af billigt sexlegetøj – plus at den er super behagelig (synes jeg).

PRODUKTET: Hvis du endnu ikke har en yndlingsdildo, eller et andet stykke legetøj, som bare er din FAVORIT. Den ting, der altid får dig til at komme og er en sikker vinder – så giver jeg dig her mit bedste bud på en.

Denne fik jeg selv i 18-års gave fra et par gode venner. Det var nok mest ment for sjov, men det endte altså med at blive mig og denne dildo et godt stykke tid. Jeg var fan!

Dildoen er meget klassisk, og har 7 forskellige virkelig kraftige vibrations indstillinger, så du er garanteret en der kan sende dig i himlen! Den er både vandtæt og holder længe med batteriet (hvis man ikke bruger den hver dag i fem timer). Den er ret realistisk også og den bedste del af det hele er at den kommer i en dejlig lilla farve. Whats not to like?

Vandtæt Silikone Dildo Vibrator Lilla

Sevencreations Vandtæt Silikone Dildo Vibrator Lilla

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Sinful.dk 179,00 25,00 208,00 Mere info

En vibratorring til ham

Det her er altså en sikker vinder, når det kommer til billigt sexlegetøj! Alle jeg har hørt prøve den, og ud fra egne erfaringer, kan jeg sige at det er NYDELSE. Sådan en lille bitte ting kan skabe så utrolig meget nydelse hos en mand, og så er den til at betale!

PRODUKTET: Den penis vibratorring jeg har valgt til jer, er ikke bare prisvindende. Men den er så meget mere! Ofte kommer en penisring nemlig kun til at handle om ham (hvilket det selvfølgelig også gerne må), men hvor fedt er det ikke at i begge kan få glæde af den?

Denne penisring er nemlig designet med en bred top, som kan stimulere din klitoris mens i har sex, og vibrere dejligt for jer begge. Designet er som altid utrolig lækkert, og føles rart mod huden.

Hver dog opmærksom på at en tydelig effekt af en penisring hos de fleste mænd, er en forstørrelse af erektionen. Dette kan både være en fordel og ulempe. Penis kan også blive lidt mindre følsom og resultere i at han eventuelt holder længere. Men ligesom med alt andet, så er det meget individuelt fra mand til mand.

Med vibratoringen følger 15 års garanti (pænt godt efter prisen, vil jeg sige) – og et par batterier med i pakken. Dette er altså en ultimativ billig og langsigtet løsning for jer som par. En dejlig tilføjelse til sexskuffen, hehe.

Ovo B6 Vibrator Ring – PRISVINDER

Ovo B6 Vibrator Ring - PRISVINDER

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Sexshop.dk 99,00 19,00 148,00 Mere info
Sinful.dk 129,00 25,00 158,00 Mere info

Masser af kondomer!

Når jeg nu lige har prædiket om, hvor dyre kondomer kan være i butikken, føler jeg lidt det er min pligt at finde nogle, som er lidt billigere til jer. Jeg selv har rigtig svært ved at finde kondomer, som jeg ikke slår ud af, eller som føles forkerte forneden – men nu har jeg fundet dem og vil dele dem med jer.

PRODUKTET: Okay, 249,00 kr. er måske ret mange penge, men hvad du ikke ved, er, at du får 100 stk. kondomer i denne pakke! WOW! Hvis du allerede ved at du og kæresten kun dyrker sex med kondom, bare er en virkelig fornuftig fuck boy eller en forberedt singlepige, så er dette pakken til dig!

De her kondomer er stærke, de er slidsikre (haha) og mega anvendelige. Nemme at putte på og er klamme og klistrede som visse kan være.

Med denne pakke er du derfor simpelthen klar til at gå ud og dyrke mega meget ansvarligt sex! Og ikke nok med det, så koster det nu kun 2,5 kr. per knald – se det er billigt!

Durex London Ekstra Stærke Kondomer 100 stk

Durex London Ekstra Stærke Kondomer 100 stk

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Sinful.dk 249,00 25,00 278,00 Mere info

Kære læsere, så var der ikke mere for denne gang her i indlægget om billigt sexlegetøj. Husk at du altid kan hoppe ind på Sinful.dk og kigge meget mere omkring, hvis du er på udkig efter noget andet sexlegetøj, eller på vores Missgrey butik. Smid gerne en kommentar eller send en mail på: mv@missgrey.dk, hvis du har noget på hjerte.

Much Love,

Miss Vanilla

Tidligere artikelKomplet nøgenhed
Næste artikelMiss Robinson: “Bryd genertheden i sengen”
MISS VANILLA
Livet er for kort til ikke at have en fræk tankegang. I mine indlæg finder du en god omgang humor blandet med min evige lyst til at eksperimentere i det seksuelle univers. Bliv revet med ind på første række, når jeg blogger om min egen, og min kæreste, Mr. Teddys, seksuelle udfordringer og eventyr, som omhandler alt fra trekanter, hverdagskriser og jagten på den bedste orgasme. Jeg blogger også om alle de hverdagskriser og klemte følelser, man har i et parforhold - og hvordan man sammen kan komme over dem. Samtidig giver jeg dig en masse anmeldelser på sexlegetøj og mine bedste guides til, hvordan du udlever dine dybeste seksuelle drømme. Miss Vanilla! // Mail: MV@missgrey.dk - for kontakt!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here