Når desperationen og ensomheden tager over…

0
752
Desperationen ensomheden

Har I prøvet det? Når desperationen og ensomheden tager over

Dette indlæg bliver nok en smule anderledes end mine andre, da det ikke handler om en konkret historie, men mere om en følelse, desperationen og ensomheden, som jeg håber I også kender til. Jeg sidder tit med den, og må ærligt erkende, at den på trods af, eller måske mere netop på grund af, mit ret aktive sexliv med flere forskellige mænd bunder det i en form for ensomhed. En ensomhed, som bestemt ikke er sjov – men omvendes i situationen til sjov og ballade vender først tilbage senere, som en form for erkendelse af, at man bestemt er god nok som man er, men også ønsker mere, om ikke nu, så på et senere tidspunkt.

Jeg tror vi alle kender, når desperationen tager over i de sene nattetimer, og man virkelig godt kunne bruge en af putte sig ind til efter en god bytur, men klokken alligevel er for mange til, at man kunne finde på at hive en eller anden random med sig hjem.

På dette givne tidspunkt er der nok mange, der er fornuftige at tage hjem alene og erkende, at i aften bare ikke lige var score-aftenen, og så er der sådan nogle som mig, så begynder at bladre telefonen igennem for tidligere flirts, der “helt sikkert” gerne vil have et opkald kl. lort om morgenen.

Dette stunt laver jeg nok lidt for ofte, og det er bestemt ikke noget jeg er stolt af, men i øjeblikket hvor ideen om at gå alene hjem er alt for ensom, virker det som den bedste ide i verden!

Dette ender tit ud i mindre fed morgen, hvor jeg vågner ved siden af denne ret ligegyldige tidligere flirt, som der jo helt bestemt er en grund til er TIDLIGERE… Jeg tænker at jeg ikke er ene om denne oplevelse.

Når jeg skriver dette, går det op for mig, hvordan at en livsstil som min, på den seksuelle front, også placerer mig således, at dette måske sker oftere for mig. Jeg modtog en sms fra en af mine mange mænd, som jeg dog ikke har fortalt jer om endnu, men det kommer. Han bor ikke i København, men er flyttet til Jylland, men er så i København i weekenden. Vi har en klar aftale om, at vi har god sex, men ikke fungerer så godt på andre planer og derfor er det hvad det er: god sex når han er i nærheden af mig, og ikke mere end det, hvilket jeg sådan set har det fint med. Dog må jeg ærligt erkende, at jeg på det sidste virkelig har følt en trang til at få en tættere på. En jeg virkelig kan betro mig til, føle mig tryg ved, og ikke nødvendigvis være fysisk med (dermed ikke sagt at det fysiske ikke skal være der, for det skal det UDEN tvivl 😉 )! Men måske søger jeg noget andet – er der andre der kender det?

Om ikkke andet, bundet dette oplæg nok mest i, at jeg har været den lidt desperate type på det sidste, og tyet til mænd, som jeg ikke normalt ville ty til, udelukkende for at få sex, som jeg kender og ved er godt, men også for at få bare følelsen af nærvær om så den er ægte eller ej.. Her glemmer jeg nok det vigtigste omkring den livsstil/sexstil jeg har valgt – ligegyldigt hvad, er jeg altid mest værd, ingen andre er mere værd end mig, og det er der intet der kan ændre ved. Nogle gange kan jeg selv glemme det, men det er det vigtigste overhovedet. Jeg lever altid udfra den forudsætning, at jeg kan gøre hvad jeg vil, så længe jeg er klar over, at det vigtigste her i verden er mig. Hvad jeg føler og hvad jeg synes om mig selv – hvad andre synes rager mig en papand!

Piger, husk altid på det – du er det bedste i verden og hvad alle andre synes og tænker om dig af negativer tanker, er kun til deres eget værste! Elsk dig selv, altid!

Tidligere artikelHvem er gæstebloggeren Miss May?
Næste artikelSex på baren
MISS GREY REDAKTØREN
Hej med dig (forhåbentligt faste læser). Mit navn er Mette, og jeg er stifter af konceptet - Missgrey.dk. Jeg er det, du kan kalde tovholder på hele projektet - og jeg sørger for, at der er styr på Missgrey-teamet og sitet. Jeg håber, at det her univers kan være med til, at du selv - midt i livet - tør og har lyst til at debattere lidt om sex, singlelife, kærlighed, vilde følelser og op/nedture i dit liv. Derudover skriver jeg også indlæg her på sitet for at sætte lidt skub i debatten, og fordi, jeg ofte har et eller andet på hjerte, som bare SKAL ud. Du kan ALTID kontakte mig på: Mette@missgrey.dk // So Long!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here