Tema-Søndag #4: 3 tips til at give kvinden den vildeste orgasme!

0
1159

Kæreste læsere!

Så er vi atter engang nået til den lækreste dag på ugen, nemlig tema-søndag! For 2 uger siden, undersøgte jeg med Mr. Grey, om doggystyle virkelig var min favorit stilling, og i denne uge, vil jeg fortælle lidt om, hvordan jeg med Mr. Greys hjælp, opnår den vildeste orgasme!

Inden Mr. Grey, kendte jeg kun til orgasmer, når det var jeg engang imellem legede med mig selv. Jeg havde inden ham, ikke kunne finde en fyr, der kunne få mig helt op i climax! Men med Mr. Grey er alt åbenbart muligt!

vildeste orgasme

3 tips fra Mr. Grey, til den vildeste orgasme!

Umiddelbart, er orgasme-delen ikke ligefrem den vigtigste for mig, men det er alligevel lækkert, hvis Mr. Grey kan time det, så vi kommer på samme tid – det giver en helt anden slags tilfredsstillelse, og får mig til at tænke, at jeg faktisk er god nok i sengen.

For at Mr. Grey og jeg når det høje punkt på samme tid, har Mr. Grey enkelte gange også en finger med i spillet – og jeg mener bogstaveligt talt en finger, som han selvfølgelig bruger på forskellige måder, for ikke at gøre det for kedeligt! Her kommer råd direkte fra Mr. Grey himself:

Tips #1:“Hvis I gerne vil have at jeres kvinder kommer lidt hurtigere, så massér hendes klit, imens hun ridder jer. Det giver ikke rigtig mig noget fysisk, men det at se hende nyde det, kan psykisk være med til at tænde mig, så jeg også kommer hurtigere – bed hende også sige når hun er tæt på climax!”

Tips #2: “Hvis du har mod på det, så brug en af dine mange fingre, til at stimulere det g-punkt, hun har siddende i røven! Det lyder måske af meget, og kan også være en svær grænse at skulle overskride – men hvis du rammer rigtigt, vil hun simpelthen ende i orgasme himlen! Sørg selvfølgelig lige for, at din finger er våd, og at du ikke jager en tør hård finger op!”

Tips #3: “Dette sidste tip, er simpelthen det meste enkle, og der skal bare ikke særlig meget til! Men hvis jeg gerne vil have Quinn til at komme, masserer jeg hendes nipples. Det sender alle hendes følelser på overarbejde, og hun vil til sidste ende med den vildeste orgasme! Hjælper dette ikke, så sørg for at massere hendes klit imens!”

Mr. Grey og jeg har brugt lange timer, på at lære hinanden og kende, og samtidig snakke om, hvad der tænder hinanden hver især, og hvad der får os til at komme! Så hvis I som par, har mod på at tage denne samtale, så gør det! Det vil hjælpe jer seksuelt, og i sidste også hjælpe på selve parforholdet – for med god sex, følger der et godt parforhold!

Så kære damer, vis jeres udkårne disse tips, og lad ham forføre dig, og har du mod på det, så undersøg også hans punkter!
Så som en klog Kourtney Kardashian engang sagde:

Vildeste orgasme

Xoxo,

– Quinn <3

EFTERLAD ET SVAR